Fest hos Klarre

Alexandra kände att hon ville hitta på något och vi hade blivit bjuda till Klarre på hans födelsedags fest. Två veckor efter hans födelsedag hehe..
Så jag låg och sov först en timme medans Alexandra gjorde sig i ordning. Jag mådde ju inte så bra så jag behövde det..
Sen när jag vakna vid 5 tiden så började jag göra mig i ordning.. Hoppa in i en varm och skön dusch och tog lite för lång tid på mig. Så vi hann inte sminka oss helt innan vi åkte. Men det fixa vi när vi kommit fram.
Hennes granne J är ju bästa kompis med Klarre så han skulle ju självklart oxå med.
Så kl 6 så kom han in till oss och stod och vänta medans vi skynda oss så mkt som möjligt. När vi va klara så drog vi till donken och köpte 10 Cheese burgare att ta med. Vi hade ju inte ätit middag.. Visst jag och Alexandra hade ju ätit pannkakor i massor några timmar innan men vi behövde ju lite mer mat i magen.
Och sen va det bara att stå i kylan och vänta på tåg. När vi va framme i Huddinge så hade bussen redan gått så vi tog en taxi hem till Klarre. Vi vart varmt välkommna av killarna som redan va där. Och vi träffa lite nytt folk.

Vi festa fram till kl 2 i morse då en kompis till Alexandra va snäll och hämtade oss och körde hem oss..:P
Där i mellan så festa vi och hade riktigt kul..
J dansade med Alexandra så att hon halka till och gjorde illa höften igen. Det är 4 gången hon gör illa den nu.:( vi får hålla tummarna för att det inte blir värre..
Så vi festade sittandes på golvet ett tag, tills de att Alexandra kunde ställa sig upp igen och ta sig till soffan.
Men gud vad kul vi hade på golvet.. Killarna gjorde en massa roliga saker för att gå oss att skratta..

Men men till slut tog ju festen slut och vi åkte som sagt va hem.
Vi gick och la oss på en gång när vi kom fram.

Idag så vakna jag vid 11 och kunde inte somna om.. Va lite bakis men inte så överdriver.. Jag va verkligen hungrig när jag vakna så vi gick till donken och åt mat. Jag va mer sugen på det innan men det va inte gott att äta.. Men sen gick vi in på coop och handla en massa skit. Som chips,dip,godis,chocklad pudding och sen lite nödvändiga saker som schampoo, balsam och mjölk..
Sen gick vi hem och kolla på en film. Alexandra somna i slutet på filmen hehe.. Så hon gick och la sig en timme medans jag fortsatte med min bok. Satt och läste den ett bra tag. Kunde verkligen inte lägga i från mig den.. Men va tvungen till slut då jag vart hungrig. Så Alexandra laga maten och jag höll henne sällskap. Och fixa lite annat.

Sen satte vi oss framför tvn igen och kolla på en till film, och åt all mat och chips och dipen.. Hehe så nu är vi mätta och glada..
Nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Kanske blir det en film till. Men en sak vet jag att jag tänker inte röra mig ur fläcken på ett tag till.. Sitter så skönt här i soffan med datorn i knät..

Men men ni får ha det så bra.. Så skriver jag mer i morgon..
Kram på er


Jag som modell 2008

Hemma hos Alexandra

Nu sitter jag hemma hos Alexandra.. Jag drog ju som sagt hit igår, pappa va snäll och körde mig..
Vår granne J kom in efter att ha svimmat efter att han badat och vi höll koll på honom. Vi kolla på Mumien - Drakkejsarens Grav. Jag har sett den förut och jag tycker att den är bra.. Dom där snö monstrerna är sååå söta.. Vill ha en sån haha..
Nee men vi åt onyttigt och kolla på filmen som sagt va.. När filmen va slut så gick J hem för att sova.. Han behövde det.. Men innan så ringde vi läkarn och kolla att de va okej eftersom han fått en bula på tiningen.

Jag och Alexandra tog det lugnt efter att han gått.. Jag börja läsa på min bok.. Är helt inne i den nu och hon satt och byggde vårat sims hus..:P den har blivit riktigt snygg nu hehe..
Vi gick och la oss runt 2 tiden igår..

Just ja, har ju fått ett nytt täcke.. Fick det av Mr P.  Så snällt av honom. Jag testa det för första gången i natt.. Och fy fan vad mysigt och varmt det är..
Alexandra tyckte oxå om det så hon kommer att låna det dom nätterna jag inte sover hemma.

Idag så vakna vi strax innan 11. Va skönt att sova länge.. Men jag vakna och va pigg redan vid 6.. så har sovit lite dåligt sen dess..
Men vi gick ner till Gabriels livs och handla lite mjölk och så.. Alexandra ska göra pannkakor sen. .Hon är så duktig på de. .Dom blir så himla goda..:P


Ne nu tänkte jag läsa lite till i boken och vänta på att Alexandra ska bli hungrig..
Jag skriver mer senare idag.. När jag vet vad som händer.. Just nu har jag lite ont i huvudet och tror att jag håller på att bli sjuk. Så vi får se..

Kram på er


Lägger upp den igen då jag sitter på henne dator och inte har några fler bilder..:P

Dom senaste dagarna

I onsdags kväll så kom Mr R och hämta upp mig och vi åkte hem till honom.

Han ställde sig och laga mat och jag satte mig framför tvn..:P Han hade ju lovat att laga mat till mig.

Maten vart jätte god. Fick fläskfile med pommes och bea med vitlökssmör på. Sen kolla vi på Into the blue med Jessica Alba som gick på tv.

Vi prata lite under filmer och medans vi åt innan vi vart trötta och gick och la oss..

Vi låg och myste lite innan vi somna..:)

 

 

Torsdagen hade jag fullt upp. Eller igentligen inte så mkt att göra.. Bara gjorde det längre hehe..

Börja med att Mr R ska upp på morgonen på en arbetsinterjuv och jag vaknar till och kan inte somna om. Så jag går upp och sätter mig vid tv och tar de lugnt ett tag innan jag hoppar in i en varm dusch.

Sen gör jag mig i ordning och sitter vid tv och väntar tills han kommer hem igen.

När han väl är hemma så byter han bara om och sen är det ut genom dörren igen. Men den här gången är jag med. Han skulle till jobbet och jag till sollentuna för att träffa Anna (anna är en tjej jag pratat med på nätet).

 

Jag kommer till sollentuna och väntar på att Anna ska anlända. Medans jag väntar så går jag in på Akademibokhandeln och kollar på böker.. Va ett tag sen jag läste och jag har försökt komma igång med twilight igen så jag älskar dom bökerna men har inte riktigt lyckats så jag tänkte en ny bok kanske hjälper till.

Först hittar jag ingenting, men sen ser jag en bok som verkar intressant. Och så läser jag på baksidan. Och det står att författaren har skrivit en massa andra böker. Och att första boken hon skrev heter Syskonkärlek. Och som tur va så fanns den oxå. Jag läste på baksidan och den verka okej och den va inte allt för dyr så jag köpte den. Tänkte att jag ville läsa alla bökerna i ordning.. (kan berätta mer om boken när jag läst klart den, har bara börjat och än så länge är jag fast)

 

Sen en halvtimme senare så kommer äntligen Anna. Jag möter henne utan för banken då hon ska in och göra ett ärende. Jag följer med in och vi börjar prata med varandra på engång. Va som om vi känner varandra och träffa varandra dagligen. Men det va ju första gången. Efter banken så går vi in i sollentuna centrum och letar upp ett cafe. Det vart Wayne´s Coffee. Kladdkakan va jätte god.. Med mkt grädde..:P Men deras varma chocklad smaka bara varmt vatten med grädde. Så den va ingen hitt.. Men jag rekomenderar klasskakan iallafall..:P

Där på cafet satt vi och prata i nån timme innan vi börja leta nya skor till Anna.. Hennes hade gått sönder. Under tiden vi letar så kommer henne kille Kristian (som jag även han har pratat med.) Och han gör oss sällskap runt.. Efter att vi har hittat ett par snygga vita skor till Anna så sätter vi oss och fikar igen. Kristian ville ju ha kaffe. Så vi va snällt och satte oss med honom hehe..

Jag och Anna tog bara en dricka var den här gången. Och sen satt dom och planera mat. Och så såg vi ett gammal par beställa in bakpotatis med skagenröra. Gud vad gott tänkte vi och dom fråga om jag ville äta med dom och det ville jag. Så vi tre går till affären och handlar allt och är lite förvirrade alla tre hehe.. Men innan vi handla maten gick vi snabbt in på Lindex och jag köpte mig en halsduk då jag tappat bort min förra..:P

 

Sen tar vi bussen hem till det kära paret och börjar med maten på en gång. Eller ja Anna börjar hehe. Jag och Kristian (om det va så han hete..:P om jag minns rätt hehe) spelar weii.. Det va riktigt kul.. Jag fatta typ ingenting..:P Men jag vann några gånger iallall.. Sen ringde pappa och sa att han va utanför (jag hade smsat honom tidigare och frågat om han kunde köra mig till märsta på kvällen) jag hade ju inte fått maten än så jag sa till pappa att han fick vänta. Potatien va inte klar. Hehe den va så hård.. Men vi alla tre satt där ändå. Alla va ju såååå hungriga. Efter halva så ger jag upp och är ganska mätt så jag tackar för mig och springer ner till pappa..

 

Pappa som har väntat snällt kör mig till märsta. Väl framme så säger jag hej då och drar upp till Mr D.

Han öppnar dörren vi säger hej och han går och sätter sig vid datorn igen. Jag lägger mig i soffan och halvsover till nyheterna. Innan han börjar prata med mig och jag hoppas till. Han frågar om jag har lust att följa med till Willys och handla. Igentligen är jag helt slut i kroppen men jag säger ja och går med snällt. Fy F*n vad kallt det va om öronen. Måste nog köpa en mössa oxå. Vi pratar hela vägen dit och när vi kommer fram så frågar jag vad han ska köpa. Och den jäveln svarar att han inte vet.. Hehe jag ba bra där..  Då får du handla mkt eftersom jag följde med..:P Han köpte lite chips,dip,mjölk,glass och chocklad. Och jag köpte energi dryck och majssnacks eller vad dom heter.  Men iallafall.. Vi betalar och går hemmåt.. Jag låna datan en snabbis i går hemma hos honom men jag kolla bara min mail.. tänkte jag skriver idag istället.

 

När vi kommit hem igen så drar vi igång tvn och kolla på kniven mot strupen och sen sätter vi på filmen Bad boys 2. Vi såg bara halva innan Mr D vart trött och ville sova. Så vi gjorde oss i ordning för att sova. Och vi somna typ på engång.

 

Imorse ringde kl. 08.15. Men jag hade varit halft som halft vaken sen halv 8. Så när kl ringde så tog jag mina saker och gick upp.. Kolla mailen igen innan jag hoppa in i en riktigt varm och skön dusch. Stod kvar lite längre än nödvändigt. Men vadå jag hade tid. Sen gjorde jag mig i ordning och när jag va klar med precis allt och kollar på kl. Så har jag 45 min kvar innan min buss ska gå. Så jag satte mig med boken. Sen drar jag till bussen 10 min för tidigt. Och får stå och frya. Men bätre att vara i tid än att komma för sent.:P

Tåget va försenat och jag trodde nästan att jag inte skulle hinna till mötet kl 11 i sollentuna. Men jag kom in 3 min i 11 (på kontoret). Jag går och sätter mig i väntrummet. 10 min senare så kommer Katja som jag skulle till och hämtar mig. Vi sitter och pratar lite och jag får hjälp med mina frågor.

Mötet varar bara till halv 12.:P vilket va skönt.. Jag går upp på tåg station och märker att tåget är försenat där oxå. Med 16 minuter. Så det va ju bara att vänta.. Och jag hade tur att bussen i rotebro stod där när tåget kom in. Så man slapp vänta på den oxå.

Jag går på bussen och gissa vem som kommer senare. Jo min lilla syster. Vi sitter på två helt olika ställen. Om folk visste skulle dom nog tycka att de såg kul ut.. Jag går av före henne och går hemmåt. När vi båda väl kommit hem så ber jag om ursäkt för hur jag har varit.. Jag är fortfarande sur på henne men tänker inte låta pappa sota för att hon och jag bråkar. Jag har inte ändrat min uppfattning om henne hon är fortfarande en bostskämd snorunge. Men som sagt för alla andras jävla skull så bad jag om ursäkt. Men jag tänker fortsätta att bo borta. Vill inte vara hemma med henne ändå.

 

Så om jag fortfarande är välkommer att bo hos dig Alexandra så kommer jag göra de..:)

Jag kommer även börja leta eget på en gång. För prata med soc och dom sa att jag kan få pengar från dom så länge inte hyran är för dyr. :)

 

Jag sitter fortfarande hemma hos pappa, iväntan på att han ska kunna köra mig till Alexandra. Jag somna förut då jag va riktigt trött. Och vakna för nån halvtimme sen..:) Hehe det kan vara skönt att sova ibland..

 

Någon som vet nån bra massör. Jag har så fruktansvärt ont i nacken och axlarna. Måste fan kolla upp de.. Kan även ta i mot från vänner hehe..:P*blink blink*

 

Nee nu ska jag ner och kolla vad för mat min far har gjort och sen hoppas på att han kan köra mig. Vill hem till Alexandra nu.

 

Hörs mer sen..

Kram på er

 

Alexandra och jag i gävle innan jul någon gång 2009


En bätre dag

Idag har varit en mkt bätre dag.

Skulle ju ha åkt till soc idag men mötet vart inställt men jag va fortfarande tvungen att åka dit och lämna papper.

Jag vakna 10 i morse av att jag fick ett sms.. Va inte så glad över de eftersom jag somna sent igår.. Men jag överlevde.. Jag tog ett långt bad och åt lite frukost, satt vid datan och bara tog det lugnt. Vid 12 vart jag riktigt trött igen så jag la mig för att vila en timme innan jag skulle åka till soc.. Men jag vaknar inte förän kl 2.. Då ringer Mr P och frågar om jag har tid att ses ett tag. Jag säger att vi kan ses ett snabbis för att jag sen måste åka och lämna in papprerna. Men det bli istället att han kör mig fram och tillbaka och vi pratar en massa skit innan han måste tillbaka till jobbet..

Papprerna kom in som tur va och jag slapp åka komunallt.. Det har ju varit riktigt snö väder idag.. Så det va skönt att slippa åka komunallt.

 

När han släppt av mig hemma igen gick jag upp på mitt rum och kollar lite på vänner, Pappa och syrran kommer hem och snart är det mat. Jag går ner och hämtar en tallrik med mat och sen går jag upp på rummet igen. Så att jag slapp syrran. Efter några fler avsnitt av vänner så blir jag trött igen. Lägger mig för att bara vila igen. Men som vanligt så somnar jag och jag vakna nyss.. Hade ju ställt kl som tur va..

 

Nu halv 9 så slutar Mr R jobbet och då ska han hämta upp mig. Vi ska kolla på film och så ska jag få lite mat av honom oxå.. Innan vi måste sova.. Han ska upp ganska tidigt i morgon. Bara det inte blir sängen för tidigt.. Sånafall får jag väl sitta uppe själv ett bra tag.. Får låna filmer av honom hehe..:P

 

Men men Tänkte mer bara skriva lite om att dan varit bätre och att jag snart ska iväg..

Imorgon ska jag hem till Mr D och sova där. Han är mitt ex men en vän nu för tiden. Vi kommer bätre överäns så.

Så åker jag från honom till soc mötet på fredag. Och sen därifrån till min älskling Alexandra..:)

 

Jag vet att jag skriver om många Mr... Men jag kommer bätre överäns med killar än med tjejer.. Så jag har många killkompisar.  Är bara en kille som jag gör lite mer med.. Men det kommer jag till en annan dag..:P

 

Jag vet inte om jag kommer att kunna skriva i morgon.. Ska försöka låna datorn hos Mr D. Men med honom vet man aldrig.. Men annars skriver jag så fort jag kommer hem till Alexandra på fredag..

Jag tänkte även åka förbi hemma (här) på fredag för att hämta upp alla saker.. Så slipper jag ta med dom till killarna först.. Bli bara en massa släppande då..

 

Ne nu tänkte jag kolla mailen innan Mr R hämtar upp mig..

Hörs förhoppningsvid i morgon..

Kram på er

Jag på kryssning den 13/1-2010


En jobbig dag

Idag har varit en jobbig dag..

Jag bor ju som sagt hemma hos min älskade Alexandra. Älskar henne så mkt.. Hon låter mig bo hos henne för att jag har ingen annan stans att ta vägen. Men iallafall till det jobbiga.. Idag åkte jag hem till pappa (där jag bodde innan) för att hämta mer kläder och tvätta lite. Låg verkligen hemma hos Alexandra och ville inte ta mig utanför dörren för jag ville verkligen inte hem. Men en kompis kom och hämta mig och jag gick ut till bilen och prata på om allt mellan himel och jord för att jag inte ville att resan skulle ta slut.

 

Men resan tog slut som dom alltid gör och jag va hemma. Det va skönt att ingen annan va hemma när jag kom. Så jag drog igång datan och kolla mailen och försökte glömma vart jag va.. Men verkligheten kommer ikapp. Det va dags att gå ut till tvättstugan. Jag tog mina grejer och gick ut. När jag kom tillbaka hade min pappa kommit tillbaka. (honom bråkar jag inte med). Jag gick raka vägen upp på rummet och stängde in mig.. Efter ett tag kom pappa och sa att de va mat.

Så jag fråga om min syster va hemma (henne bråkar jag med) men de va hon inte. Så jag gick ner och åt mat.

Satt tyst och titta ner i maten. Är små sur på pappa för att han tror att man bara kan komma över saker och gå vidare bara sådär. Men så lätt är det inte. Så han fråga hur jag mådde och prata lite allmänt.

Jag fråga om han kunde köra mig till Boxx så jag kunde lämna in filmerna jag hyrt veckan innan. Och det gjorde han. För han ställer alltid upp.. Sen körde han hem mig och jag gick raka vägen upp på rummet igen. För jag visste att han skulle åka och hämta syrran. Några timmar senare och jag hör dom komma hem. Jag höjer musiken och lägger mig i sängen. Och hoppas att ingen av dom ska komma och knacka på dörren..

 

Jag råkar somna och vaknar av att telefonen ringer. Mr R en kompis till mig ringde. Jag skulle ha träffat honom på kvällen men han kom hem så sent så vi ska ses i morgon istället.

Efter att vi lagt på så känner jag att jag är hungrig igen. Så jag skickar ett sms till pappa och frågar om han är hemma. Får ett ja tillbaka.

Sen skickar jag och frågar om han kan köra mig till affären. Då kommer han upp och frågar om de är jobbigt att gå ner. Och jag svara -syrran är hemma och jag vill inte träffa henne. Han suckar och frågar vad jag ska handlar och jag säger en affär som stänger inom en halvtimme. Så han säger ja och vi åker. Jag springer in och handlar och han väntar utanför.  Jag kände för lite chips och dipp (jag vet jag borde inte. Borde igentligen träna lite hehe). Men iallafall.. Sen fråga jag om vi kunde svänga förbi donken som låg på andra sidan vägen. Jag va ju ändå hungrig. Så vi åkte in där och jag sprang in och köpte cheesburgare till oss båda. Vi sitter helt tysta hela vägen hem.

Väl hemma tackar jag för att han körde mig och sätter mig framför tv. Syrran har gått och lagt sig. Så jag slapp träffa henne. Jag kolla på filmen som börja 22.00 "sova med fienden". Den va riktigt bra. Julia Roberts va med i den.

 

Och nu sitter jag här. Det kanske inte låter som en jobbig dag. Men de är de.. För jag vill verkligen inte vara här. Jag vill bara härifrån. Men ikväll kommer jag ingenstans. Men som tur är så ska jag ju till Mr R i morgon. Måste prata med Alexandra oxå. Så hon vet när jag kommer hem till henne igen oxå..

 

Jag har ingen anning om vad jag ska göra nu. Jag känner mig för orolig för att kunna sova så kommer inte sova förän jag däckar. Men vad ska man göra fram till dess.. Mina filmer ligger ju hemma hos Alexandra. Men jag har några kvar hemma. Får ta nån av dom. Kanske sätter mig och spelar nåt spel oxå..

 

Nee nu ska jag inte tråka ut er mer.. Hehe ett bra sätt att börja blogga på va.. Men men några såna inlägg kommer det nog att bli. Jag vet att folk runt om i världen har det mkt jobbigare än vad jag har. Men man måste ju vara lite egoistisk och försöka ta hand om sig själv först innan man kan hjälpa andra. Och det är det jag försöker göra nu. Och det hjälper ju att skriva av sig..:)

Nee nu ska jag försöka göra nåt annat..

 

Kram på er

Jag 2008


Hej alla läsare

Hej.

Det här är mitt första inlägg på min nya blogg. Jag har så mycket att skriva av mig om så jag tänkte att jag startar en ny som inte min familj vet om att jag har.

Jag kan då berätta lite om mig själv.

Jag heter Sara bor i stockholm och är född 1988.

Jag bråkar just nu med min familj så jag bor hemma hos min bästa kompis Alexandra. Ni kan hitta hennes blogg genom min. Om ni vill läsa lite om henne oxå.

Jag kommer att skriva om mitt liv som arbetslös letande efter ett bra jobb, om att bo hos vänner tills man hittar något eget och lite allt möjligt. Helt enkelt allt som händer i mitt liv.

Jag tänker vara öppen och skriva om vad jag tycker och tänker. Även när det gäller sex frågor och annat. Men jag varnar innan så ni vet om ni ska läsa det eller inte..:P

Jag älskar att kolla på film och serier så jag kommer skriva om vad jag tycker om nya filmer jag ser och vad jag tycker om serierna jag tittar på.. Allt kommer lite efter som..:P

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vill få iordning lite på bloggen innan jag börjar skriva ordenkligt..

Men jag hoppas att ni kommer att gilla att läsa min blogg. Och att ni tittar in fler gånger.

 

Ni får ha det så bra så länge..

 

Kram Sara

Jag och min älskade Alexandra på nyår


RSS 2.0