Hatar att bo hemma

Jag hatar verkligen att bo hemma..

Finns aldrig mat eller frukost som jag äter.. Utan syrran och pappa åker och handlar utan mig och handlar sånt som dom äter.. Blir så jävla irriterad på sånt.. Jag får gå hungrig hela jävla tiden..

Jag har sagt under hela mitt uppväxt vad jag äter och inte äter.. Borde inte ens pappa ha lärt sig det vid det här lagret.. Men nee han lyssnar ju bara på min fitta till lilla syster.. Hon får ju alltid allt hon vill..

Jag orkar fan inte bo här längre.. Snälla håll tummarna för att jag får lägenheten så att jag slipper det här..

Och sen kan jag skita i dom. Inte behöva bry mig om vad som händer..

Allt jag vill är att jag ska kunna äta i mitt eget hem.. Men det här är inte mitt hem längre.. Det är bara en sov plats.. Och ingen i min jävla skit familj fattar det..

 

 

Aja nu fick jag avreagera mig lite.. Igår så va jag ju på informations mötet för truck kort och logistik. Tog bara en halvtimme. Och det va inte så mkt att lyssna på. Men nu får jag iallafall söka utbildningen. Håll tummarna för att jag kommer in där oxå.. Jag vill inte låta självisk men jag vill att det ska gå bra för mig nu... Jag har haft för mkt otur i mitt liv och fortsätter det så, så vet jag inte om jag orkar längre.. Någon gång ska det väl ändå vara min tur..

 

Aja ska glo på nån serie och lugna ner mig.. Är så förbannad just nu..

 

Kram


Internet dog igen

Jaa vårat jävla internet vill inte funka som det ska.. Och det dör hela tiden.. Men igår så ringde jag kundservis och dom skulle fixa det och idag funkar internet igen.. Så får hoppas det fortsätter att funka..:)

Man måste ju ha internet för att betala räkningar här hemma.. Och vi kommer att bli riktigt irriterade om det dör igen..

 

Men men över till annat..

Ja det har inte hänt mkt i veckan.. Jag beställde hem lost s4 förhäxad boxen med alla 8 sesonger och disney klassicern Aladdin.. Kostar ganska mkt att göra film idag.. Men det är de värt.. Jag ville ju ha dom..:P Och jag hade pengar över för en gångs skull hehe..

Annars har det inte hänt mkt alls.. Idag ska jag på informations möte för truckkort och logistik någonstans inne i stan.. Har ingen anning om vart det ligger. Men pappa är snäll och slutar tidigare idag och kör mig.. Får se hur jag tar mig hem bara..

 

I morgon händer inget alls.. Och på lördag ska jag och pappa till körskolan och gå på sånt där möte man måste gå på i början.. Sen stannar jag nog hos mamma och umgås med henne och syskonbarnen som mamma ska passa..

Och sen undra mamma om jag och Lillasyster ville gå på bio med henne på söndag.. Så det händer lite den här helgen iallafall. Och jag slipper sitta själv..:)

 

Nee nu ska jag hoppa in i duschen.. kram


Kolla på lägenheten

Idag var jag och kolla på lägenheten. Jag gillar den verkligen. Den skulle  vara perfekt för mig. Hoppas jag kan få den.. Vill verkligen flytta hemmifrån nu.. Orkar inte bo hemma där vi ska bråka om minsta lilla skit sak..
Som nu kan man inte kolla på tv för att lillsyrran ligger och sover på soffan.. Och lyssnar på musik.. men men jag låna iallafall henne dator lite snabbt..
Skriver mer sen..
Ska ju få ha internet på min dator idag. Men fixar det lite senare..

Kram på er

Internet varannan dag

Jag och syrran har kommit överäns om att ha internetsladden varannan dag.. Får se hur det funkar.. Men naturligtvis så får vi låna varandras datorer oxå.. Men bara så att man kommer åt sina egna grejer och så..

 

Men men över till annars.. Igår låg jag bara hemma och gjorde ingenting.. Va så himla skönt..

Idag har jag inte heller gjort mkt.. Låg hemma till 22.30 sedan tog jag mig ut i snön och gick hem till Becka.. Vi satt och prata lite innan vi gick upp i bastun och prata ännu mer skit.. Va så himla skönt att bara sitta där och ta det lugnt i värmen.. Kom precis hem från henne.. Vi åt en macka och prata lite och vänta på att en kompis till henne skulle hämta upp henne.  Han va även snäll och körde mig hem.. Inte så långt då jag bor på andra sidan gatan men det va närmare från bilen än från henne iallafall.. Tycker det kan sluta snöa nu.. Vill ha sommar..

 

Vi har pratat om vad vi ska hitta på i sommar.. Så nu blir det till att lägga undan pengar till Dansbandsveckan i Malung vecka 29.. Sen tänkte vi dra utomlands till nästa vinter och så kanske vi drar till Liseberg oxå.. Så man kommer ju ha lite att lägga undan pengar till..

 

Kommer inte hända mkt i morgon ska träffa Becka igen och vi kommer nog snacka mer och planera fler saker..

Ne nu ska jag kolla på lite lost och sen sova.. Är ganska seg..

 

Kram på er

 

Jag och Becka i Malung 2009


Inget internet

Har fortfarande inget internet på min egen dator så lånar ju bara syrrans lite snabbt och kollar mailen..
Så hinner inte sitta och skriva en massa inlägg och jag ber om ursäkt för det..

Har inte hänt mkt den här veckan..
Har varit sjuk så har bara legat hemma och varit sjuk.
Har gått igenom två sesonger av lost och har bara en kvar hemma sen..
Måste ju köpa dom andra sesongerna.. Hmm men har inte råd just nu..

Men men
Ska lägga mig i sängen igen och vila.. Mår fortfarande inte helt okej. Så kommer vila i helgen och försöka bli frisk..

På måndag ska jag till arbetsförmedlingen på något möte.. Fatta inte riktigt vad jag skulle göra där men det är ju bara att lyda dom annars får jag inga pengar..
Och efter det ska jag iväg och kolla på en lägenhet.. Kommer nog inte få den eller har råd med den men det ska bli kul att kolla på den..:P

men ni får ha det så bra så ska jag försöka fixa mitt internet i helgen så att jag kan börja skriva ordenkligt igen...
Kram kram

Lilla syster 18 år

Ja som sagt i lördags så fyllde E 18 år.. Hon vart en stor flicka..
Vi börja dan med att göra oss i ordning för att åka hem till Storasyster där alla skulle mötas..
Vi kom till J halv 12 och alla gratta E vi skåla i champine och sen fick hon presenten. Hon vart jätte glad då hon planerat att köpa en dator ett tag nu..
Vi alla prata och så åt vi lite hemmagjord pizza innan P och Pappa körde in oss till stan..
Vi 5 tjejer i familjen skulle till face och bli sminkade.. Vi vart riktigt snygga allihop..
Sen Efter några timmar där eftersom det tar ett tag att sminka 5 tjejer..:P
Vi drog till stället där vi skulle äta och leta upp ett pub i närheten. Minns inte vad någon av ställerna heter eftersom jag är så dålig på namn. Vi mötte upp killarna på puben och vi alla tog en öl och syrran en cider och vi alla prata och hade trevligt innan det va dags att gå och äta.. Det heter nåt med fondy (eller hur det stavas).
För på stället så hade dom bara såndan mat. Och gud vad gott det vart att doppa köttet i oljan och äta en massa olika sorter.. Vi brukar ju äta en enklare variant hemma men nu fanns det så mkt att välja på. Vi hade bokat från halv 6 till 8.. Och vi satt där hela tiden ut..

Efter det så åkte vi till medborgarplatsen och åkte upp på nåt ställe som låg på våning 25 och 26 i ett högghus. Va riktigt fin utsikt och vi tog bara en öl vart där för det va såå dyrt.. Efter det så gick vi till Snaps och festa tills det va dags att åka hem..
E vart riktigt nöjd med kvällen och alla hade trevligt..
Alla förutom P,A,S och jag åkte hemvid halv 1.. Vi andra 4 stanna en timme till innan vi åkte komunallt hem..

Några jävla idioter putta ner några killar på spåret och vi hjälpte dom upp som tur va så kom polisen sen eftersom det vart bråk.. Men vi tog oss in på tuben och åkte hem. Vi hade ju gjort vad vi kunnat och med min brors temprament så va det lika bra.. Annars hade han nog råkat illa ut..

Men iallafall så hade vi en riktigt trevlig kväll allihop...

Söndagen så va jag riktigt bakis och E va trött. Men senare på kvällen när vi mådde lite bätre så tog vi en promenad till prisextra och handla lite godis och chips och satte och sedan framför tvn och kolla på allt möjligt som fanns..

Nee nu ska jag göra lite annat. Jag ska försöka lägga upp lite bilder sen. Hur sminkningen vart och så. Men har inte fått bilderna än..

Kram på er


Jag på snaps när vi fira A

Utan internet

Ja våran raouter gick sönder i fredags så har inte haft internet sen dess.. Jag har ju en stor och klumpis dator så kan ju inte bara flytta på den heller..
Men i Lördags så fyllde min lilla syster 18 år. Och då fick hon en bärbar dator i present.. Så igår (söndag) satt vi och försökte få den att funka.. Men vi hitta inte lösenordet till internet som man måste logga in med första gången.. Men Idag så ringde jag kundservis och dom hjälpte oss.. Så nu funkar hennes dator. Och hon är snäll och låter mig låna den just nu..
Så nu har man kollat mailen och tänkte skriva lite om vad som har hänt.. Men skriver om syrrans dag i ett annat inlägg..

Kram på er

Huvudvärk

Just nu sitter jag hemma hos Alexandra min älskling med huvudvärk. Får hoppas det går över..

Interjuvn gick ju bra.. Han prata med mig i 5 minuter sen va han för upptagen och jag fick åka hem igen.. Vi får väl se om han hör av sig eller inte. Jag tror inte de..:(
Men men snart ska det väl lossna..

Efter att jag kom hem så satt jag och läste min bok.. Den är riktigt bra. Expert på att rodna heter den.
Hadlar om en tjej som är 14 år och hennes mamma ska flytta ihop med sin kille och hon får en plast bror på köpet.
Ni får läsa den själva vill ju inte avslöja något.. Men jag kan säga att den blir riktigt bra.. Jag har ju lite kvar själv att läsa så jag vet inte hur den slutar ännu..



Jag läste boken från det att jag kom hem till det att maten var klar.. Efter maten så packa jag mina väska och pappa körde mig till Alexandra. Vi gick direkt till videobutiken och köpte godis,chocklad och hyrde filmern Fame. Filmen är riktigt bra.. Jag tycker ni ska ta och se den oxå.
Har sett den förut på bio men ville se den igen.. Vi köpte godiset och så för att vi är mensmonster båda två..:P Så vi ville bara mysa ner oss och svulla..:P Hehe

Nee nu ska jag göra annat för jag får ont i huvudet av att skriva..
Men jag ska föröska skriva lite mer i morgon..:P

Kramisar

Inte funnit något att skriva om

Ne precis.. Har inte funnits något att skriva om. Jag gjorde ingenting i helgen. Exet va sjuk så vi fick ställa in middagen.. Så jag låg hemma och glodde på melodifestivalen. Tyckte rätt låtar gick vidare till globen iallafall..:P

Sen har det inte hänt mkt i veckan heller. Jag städa lite och tvätta igår.. Är fortfarande hemma hos pappa.. Åkte aldrig till Alexandra förra veckan.. Men idag ska jag åka dit om hon vill ha över mig..

 

Jag ska snart iväg på interjuv så skriver bara lite snabbt.. Ni får hålla tummarna för att jag får jobbet..

 

På lördag fyller lillasyster 18 år och då blir det ut att fira.. Jag berättar mer om det när jag är hemma igen.. Måste springa till bussen nu..

 

Kramisar på er..:)

 

Jag när jag fira Anna 25 år


Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp.. Kl ringde kvart över 8 och då var det bara att vakna.. Alexandra skicka även sms då.. Så det vart enklare att vakna till eftersom jag skulle svara..

Men jag satt vid datorn ett tag och sen tog jag ett varmt och snabbt bad.. Och gjorde mig iordning för mötet på arbetsförmedlingen kl 11..

Satt kvar på mötet till kl 13.10 typ.. Så det tog längre tid än vad det brukar men det funka ändå.. Finns inte så mkt att berätta om mötet för jag va så trött och en gubbe stod och prata om Adecco i en och en halv timme så det vart automatiskt att man sluta lyssna efter 10 min. Vilket inte är så bra.. Men men har man konsetrations svårigheter (om det stavas så) så har man..

 

Efter mötet gick jag till väsby centrum och gjorde av med lite pengar..

Jag köpte 4 böker: Vampyrens märke, En vampyrs bekännelse och dom sista två med samma författare som till syskonkärlek : Hur kär får man bli? och Expert på att rodna.

Den underbara författaren till Syskonkärlek,hur kär får man bli? och expert på att rodna heter Katrina Von Bredow. Jag tycker att första boken va bra och nu har jag två till hemma att se fram imot..

 

Sen köpte jag ett vanligt vitt linne på Gina tricot,kuvert vita,frimärken och en salva på apoteket.. Så det vart lite.. Men jag va trött och vimsig så gick fram och tillbaka överallt hela tiden.. Hehe.. Men jag fick allt jag ville ha plus lite till hehe..:P

 

Sen åkte jag hem posta ett bred och köpte en tallrik pomesfrits på gamla Stefans pizzeria här hemma. Jag hade ju inte ätit någon och kl va 3 och snart middag så ville bara ha nåt litet och gott.

Medans jag stod och vänta så snacka jag med han på pizzerian om allt möjligt. Vet inte vad han heter men han har jobbat där i flera år så han vet vem man är.. Efter det gick jag hem satte mig vid tvn och åt min "lunch". Sen kom pappa hem och börja laga middag. Vi åt tillsammans och prata i flera timmar. Va skönt att få prata med pappa igen. Har saknat det.. Det va som om det bara va han och jag som bodde ihop utan en jobbig lillasyster.

Efter att vi pratat i några timmar så drog vi till rotebro krog och tog två öl och spela lite på maskinerna.. Vi gick först plus minus noll. Men sen vann pappa 200 innan maskinerna stängdes av. Vi prata lite med ägarna som vi oxå känner sen många år tillbaka innan vi gick hem i snön.. Det va inte så kallt under jackan men öronen och näsan frös jag om. Och pappa ville jävlas och kasta lite snö på mig. Men han missa haha..:P

 

Så jag kom hem för inte alls länge sen och känner mig seg och trött.. Tänkte gå och lägga mig snart.. I morgon tänkte jag åka hem till Alexandra igen. Saknar henne och Buster. Känns liksom konstigt att vara hemma.. Men jag är glad att jag stanna hemma en natt till så att pappa och jag fick umgås lite..:P

 

Nee nu tänkte jag kolla på lite serier och sen sova..

Ha det så bra.. Puss o kram

 

Alla fyra böker

En vampyrs bekännelse och vampyrens märke

Expert på att rodna och Hur kär får man bli?

Linnet från gina tricot kosta 99:-

Jag trött och sliten

Ps. Jag vet att bilderna inte är så bra. Men kameran är dålig


En helt vanlig måndag

Idag har det inte hänt mkt alls..
Alexandra gick upp i morse och åkte till jobbet medans jag låg kvar och sov som en stock..:P Va riktigt skönt att sova ut..
Men vakna runt 10 och kunde inte somna om och det fanns inte mkt att göra..
Så jag satte mig med datorn i knät och kolla mailen och så.

Hehe jag råka spilla ut lite vatten i sängen så tog bort lakarnen och visste ju inte vart dom nya låg så satt i sängen utan lakarn och vänta på att Alexandra skulle komma hem.. Stackarn hade ju fått vänta i 3 timmar på att jävla SL skulle sätta in ersättningsbussar för dom sena tågen så hon kom försent..:(
Förstår inte varför dom inte satte in ersättningsbussarna tidigare.. Dom verkar ju inte fatta att folk kommer försent till jobbet..


Men men Mr P kom förbi och vi prata lite ute i trapphuset. Vi prata om lite allt möjligt och sen va han tvungen att åka tillbaka till jobbet. Så då gick jag upp och tog en varm och skön dusch.. Efter duschen så börja jag diska. Jag lämna lite då jag fick jätte ont i mitt lilla huvud, så då gick jag och la mig igen och vila med musik på tills Alexandra kom hem.

När hon kom hem så hade hon med sig sötisen Buster.. Hennes hund..Och vi satt och snacka om dagen och vad vi skulle äta till middag. Det vart att vi åt sallad från pizzerian här neranför. Jag tog med pasta och hon utan. Vi handla även hem lite morötter och gurka och varsin dipp som vi satt och åt efter till filmen som gick på 3an.

Filmen heter 13 snart 30.. Jag har sett den förut och tycker att den är riktgit rolig. Så den tycker jag att folk ska se.. Åtminstonde en gång..:P Vet att den är gammal och nog många av er läsare har redan sett den.. Och om ni har sett den så vet ni att den är bra och har sin del av humor. :P

Men men nu sitter jag uppe själv med Buster bredvid mig och med datorn i knät i soffan medans Alexandra ligger och sover.. Hon ska ju upp tidigt i morgon igen för att gå till jobbet.Och jag är inte riktgit trött än..

Och vet ni vad som händer i morgon. Jo jag måste åka hem igen. Jag har möte på arbetsförmedlingen på onsdag i väsby och det är ju sååå mkt närmare att åka hemmifrån mig. Så det är bara att stå ut. Jag och syrran är ju sams nu men det är ändå jobbigt att vara hemma.. Men ska bli skönt att sova i sin egen säng iallafall en natt..

Och på lördag då ska jag träffa mitt ex och min goda vän Nicke. Vi ska gå ut och äta och prata en massa skit. Va ett tag sen vi träffades nu. Och jag kan tänka mig att ni tänker, Hmm varför umgås hon med sitt ex.. Men så här ligger de till.. Vi passa mkt bätre som vänner än som ett par.. Och jag är faktist vän med nästan alla mina ex.. Och det funkar jätte bra för mig. Jag har ju mest bara killkompisar. Dom tjej kompisarna som jag har kan jag räkna på en hand.. Asså dom riktigt bra tjejkompisarna. Sen har man ju såna som man träffar när man är med andra eller när man är ute och festar.. Men jag trivs med mina vänner.. Och allt funkar bra. Jag trivs verkligen att bo hos Alexandra. Men självklart drömmer jag om att ha eget snart.. Jag tänkte sitta och leta lite i morgon..:P

Nee nu ska jag kolla på lite vänner och sen sova jag med.. Men skriver mer i morgon..

Ni får gärna lämna komentarer, vorre kul att veta vilka som läser min blogg..

Kram på er och sov så gott..

Jag och Alexandra på 360 (chaplin)2008 tror jag de va.. under en julfest.

RSS 2.0